Verden er i dine hænder - Start med selv-realisation!
 
Er du din egen lærer?

Er du din egen lærer?

Ifb. med at vi er igang med en programrække, er vi nået til Nabhi/Void. Udover den meget perspektiverende artikel, som jo er det planetariske chakra for Nabhi/Void, og dét er blive og være sin egen Guru/Lærer med tråde den finansielle krise i Grækenland.
Chakraet har meget at gøre at se igennem illusionerne, at gå fra en ubevidst tilstand, hvor man tager ukritisk tager tingene til sig og til at man VED hvad/hvem man er og forvalter dette udfra, hvilke vejledninger der etisk og positivt påvirker vores egen og andres udvikling på det personlige og subtile plan.

 Men hvordan skal man skelne mellem den ene og den anden Guru?
Hvordan kan man måle kvaliteten af deres visdomsord, når nu alle “siger det samme”?

Er det ligemeget hvorfra man får sin viden?
Eller?

Se her:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *