Verden er i dine hænder - Start med selv-realisation!
 
Shri Mataji Nirmala Devi

Shri Mataji Nirmala Devi

Mother_600

Grundlæggeren af Sahaja Yoga, Shri Mataji Nirmala Devi nedstammer fra en kongelig indisk familie og hendes far var medlem af Indiens første parlament.
Som ung kvinde havde hun en betydelig rolle i kampen for Indiens selvstændighed sammen med Mahatma Gandhi, som også spurgte hende til råds om spirituelle an-
liggende.
Hun er gift med Sir C.P. Srivastava, en højtstående diplomat, der igennem 16 år tjente som Generalsekretær for FN’s Martime Organisation.
I 1970 grundlagde Shri Mataji Nirmala Devi en metode, som gjorde det muligt én masse at give SelvRealisation til mange mennesker samtidigt, og har siden arbejdet for verdensfred og harmoni og er to gange blevet nomineret for Nobels Fredspris.

Hun har rejst gennem 5 kontinenter for at lære folk metoden. Shri Mataji tager aldrig penge for sin tid, viden eller for at give selv-realisation. Hun arbejder og rejser rundt til de snart 80 lande, hvor SY har spredt sig til. Hun tager ingen betaling for dette, for som hun siger:

“Indeni i os ligger freden, skønhed,. der findes et ocean af alt det. Vi kan ikke søge det udenfor os selv. Vi må finde det indeni i os selv. Du bliver medfølende, kærlig og dit livssyn bliver positivt. Det er total Selvrealisation og den spirituelle energi i sjælen udløses.”

Når man mediterer, er det godt at holde sin opmærksomhed i ro, og give slip på tankerne. Indenfor Sahaja Yoga Meditation er det en tilstand, man kalder: tankefri opmærksomhed. Det er er tilstand, som opstår naturligt og uhindret, og man får en fornemmelse af at være ét med den allestedsværende energi, som er omkring og indeni os.
Vi viser grundlæggeren af Sahaja Yoga Meditation her på sitet, og til vores fælles meditationer, da det er en værdsættelse og påskønnelse af hvad vi har oplevet igennem og ved Sahaja Yoga Meditation.

change-650
Desuden kan du her læse om de 7 vigtigste begivenheder i Shri Mataji Nirmala Devi´s liv.
Klik på billedet for at downloade PDF´en (2 MB)

7steps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *