Verden er i dine hænder - Start med selv-realisation!
 
Meditation påvirker generne!

Meditation påvirker generne!

sjael_600

Ifølge en undersøgelse, påvirkes vores gener igennem meditation, og  belyses i serien “sjæl og videnskab” som sendes på DR2.

Det åbner helt nye perspektiver ift. de handlinger, man gør eller de ting man gør for at forbedre sin tilstand (emotionel, psykologisk etc.) simpelthen bliver “husket” i generne, altså at sammensætningen bliver ændret og de dispositioner der i dem, kan ændres. Det er helt tilbage til den gamle diskurs om arv og miljø. Indenfor Sahaja Yoga Meditation har vi da oplevet at blive mere afslappet, få mere overskud til at håndtere forskellige former for stress og påvirkninger, og blive mere tankefri, så det måske fordi at selve vores gen-masse bliver forandret?

Hvem ved? Skriv endelig en kommentar eller andet, hvis du vil introduceres til Sahaja Yoga Meditation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *