Verden er i dine hænder - Start med selv-realisation!
 
Vibrations Of Love 2009 (Oslo, Stockholm, Malmø og København)

Vibrations Of Love 2009 (Oslo, Stockholm, Malmø og København)


“Vibrations of Love”, var koncerter med smuk kuchipudi dans og dejlig, livsgivende indisk musik i storcentre i dagstimerne, og om aftenen præsenterede vi hvordan musik og meditation hænger sammen. Vi kom rundt omkring i byen, og havde bl.a. disse tre måder at lave arrangementer på:

  • I dagtimerne gav vi koncerter på biblioteker, væresteder, i shopping centre etc., og optrådte med den smukke Kuchipudi-dans.
    Vi gav også introduktion af Sahaja Yoga Meditation og forklarede om det subtile system og markedsførte vores aftenkoncerter, hvor vi kom mere ind på forbindelsen mellem musik og meditation.

  • Om aftenen ville vi, i beboerhuse, cafeér, koncertsale og kulturhuse, gøre tilsvarende, men forklarede mere uddybende om sammenhængen mellem musik og meditation, hvordan tonerne i musikken påvirker vores energicentre (“det subtile system”) og programmet her varede ca. 1½ time.
  • Skole/børneprogrammer:
    Da vi har gode erfaringer fra Stockholm, Sverige, hvor Vibrations of Love også turnerede, vil vi til fremtidige arrangementer, gerne optræde for børn i alle aldre. Vi vil meget gerne præsentere børnene for LIVE klassisk, indisk musik. Instrumenterne som bliver brugt i musikken (fx. tabla-trommerne) har hver en historie om deres lyde, som kunne være spændende for  børnene at høre om. De forskellige slag på tabla-trommerne svarer til skridtene hos forskellige dyr som rådyr, elefant etc.), og selvfølgelig får børrnene også mulighed for at selv at spille de “eksotiske” instrumenter, og selvfølgelig også tilbyde Kuchipudi-dans, som helt sikkert vil fascinere børnene!- Så der er rig mulighed for at børnene selv kan lære et par nye trin; alt i ialt, et godt, underholdende indslag til musik-timen!

Musikken, som vi optrådte med på Vibrations of Love var traditionel indisk musik, som stammer fra en af de ældste musiktraditioner i verden, og har en positiv indflydelse på vores psykiske og fysiske tilstand. I Indien siger man, at musikkens toner blev hørt og opdaget af helgener, som opdagede
forbindelsen mellem lyde, naturen og mennesket, og at disse harmonier og lyde korresponderer til energi-centre (“det subtile system”) indeni os selv. Heavenly River, som vi fik besøg af under Vibrations of Love, blev dannet i 1998 og kommer fra Moskva,
  Rusland. Gruppen består af 5 professionelle musikere på tabla, harmonium, klarinet, percussion og vokal. Heavenly River er funderet i den indiske musik, med indflydelse fra slavisk folkemusik, og med plads til improvisationer og jazz harmonier. Heavenly River har før udgivet musik, og har spillet på musikfestivaler rundt i Europa og Rusland.

Her er et uddrag af deres musik:

og her er uddrag af Vibrations of Love:

Kuchipudi er en klassisk, indisk dans, som er et komplet dansedrama udført af en enkelt solodanser. Brugen af
 graciøse bevægelser, i et, til tider, hurtigt tempo, er kendetegnende for denne dansestil. Kuchipudi er minutiøst koregraferet med mange smukke, yndefulde positioner.

Udover vil vi også introducere Sahaja Yoga Meditation. Sahaja Yoga Meditation er en naturlig, uanstrengt meditationsform, hvor både krop og sind er i ro. Sahaja betyder “født med” og “yoga” betyder forbindelse eller forening/union. 
Vi er alle født med denne “forbindelse”, og man kan hurtigt, ved simple og lette øvelser, lære altid at være “online”. Denne metode til at være Selv-bevidst og viljen til at udvikle sig spirituelt, er tilgængelig for alle, uanset alder, religion, trosretning og kulturel overbevisning.
Da grundprincippet i Sahaja Yoga, er at man allerede har kimen til Selv-realisation indeni i selv, er der FRI entré ved koncerterne og programmerne!
Læs og se mere her: Kuchipudi Ballet and Kuchipudi Dance

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *